Zeewolde

Zeewolde Winterworld weer afgesloten

De ruim twee weken Zeewolde Winterworld zitten er al weer op. Na vele activiteiten werd vanavond de ijsbaan afgesloten met een schitterend dansoptreden van de danskids van Amy's Dansstudio, waarbij er ook gezongen werd door Julia van Bergen. 

Zeewolde Winterworld weer afgesloten

Vervolgens was er een spectaculaire lichtshow van Martin Chambon. Formeel sloot burgemeester Gorter met een toespraak deze periode van Winterworld af en het bestuur van Winterworld zette hun partners in het zonnetje voor de steun die zij bieden om te zorgen dat de ijsbaan kan draaien. Voordat de ijsbaan afgebroken word was er nog een borrel voor alle vrijwilligers van Zeewolde Winterworld.

Zeewolde Winterworld was open vanaf 18 december tot en met 5 januari. Op alle dagen kon er vrij geschaatst worden maar waren er ook activiteiten zoals schoolschaatsen, rolstoelschaatsen, Fluitketelschuiven en nieuw dit jaar de verkiezing Foute Kersttrui. De ijsbaan draait op vele vrijwilligers die zich elk jaar weer inzetten om dit samen met vele sponsors mogelijk te maken.

Advertentie