Zeewoldenaar Auke Hempenius publiceert een golfinstructieboek

Cover Golf with the flow

Zeewoldenaar Auke Hempenius publiceert een golfinstructieboek.

Na veel voorbereiding is het boek 'Go(lf) with the flow' klaar voor publicatie.

Al Geiberger, de eerste golfer in de wereld die een ronde van 59 slagen liet noteren, heeft Auke Hempenius doen inspireren hem als bron van zijn boek te gebruiken. Samen met Dan Martin is er de 'Inner Genius Golf' filosofie ontstaan, een ander uitgangspunt om het golfspel mee te verbeteren. Vanuit hun innerlijke genialiteit - die iedere golfer bezit - worden met unieke IGG oefeningen de natuurlijke capaciteiten aangeboord, waardoor de golfer vanuit hun pure authentieke gevoel golf bewuster ervaren en met plezier beter gaan spelen.
Na gesprekken met mede-schrijver Jaap Kleinpaste en collega Wytse Walinga van de CALO in Zwolle heeft het boek vorm gekregen. Dit heeft geleid tot een boek waarin een man anderen wil laten inspireren om golfers de flow te laten ervaren...als golf coach, life coach en filosoof. 

Voor alle golfers in Zeewolde en omgeving is er zaterdag 8 juni van 11.00 tot 13.00 uur een signeersessie bij de Bruna Zeewolde. Auke heeft meerdere golfers uit Zeewolde de afgelopen 9 jaar deze unieke golffilosofie laten ervaren.

Advertentie