Zeewolde

Zesde editie Doe Natuurlijk Dag bij De Biezenburcht! Leuk, actief & informatief uitje

Tweede pinksterdag, 10 juni, organiseert stichting De Biezenburcht alweer haar zesde editie van de ‘Doe Natuurlijk Dag’. Een middag vol met leuke Oud-Hollandse spelletjes georganiseerd door een groep tieners die deze zomer een kinderkamp organiseren voor de kansarme Roma kinderen in Servië. Natuurmonumenten verzorgt het educatieve programma voor jong en oud.  De dag start om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Doe Natuurlijk Dag, ecokar

Programma:
Kom deze dag naar De Biezenburcht (Knardijk 40) en herleef oude tijden met de leuke Oud-Hollandse Spelen en spelletjes. Het is tijd om o.a. even te komen spijkerpoepen, koekhappen, sjoelen en schminken. Iedereen beleeft hier nog plezier in, komt het ervaren!

De boswachter van Natuurmonument neemt je mee naar het Harderbroek. Dit natuurgebied is een waar paradijs voor vogels. Stap in de ecokar en ga o.a. mee vogelen met de gids. Deze excursie vindt deze dag vijf keer plaats en biedt per keer ruimte aan maximaal twaalf deelnemers.

Deelnamekosten:
Vijf euro per persoon, ongeacht leeftijd. Dit is inclusief deelname aan de spellen, rondleiding (vol is vol!), een frietje, limonade en een ijsje. Het inschrijfgeld gaat volledig naar de organisatie van het kinderkamp.

‘Doe Natuurlijk Dag’, een feest voor het hele gezin, een feest voor iedereen!

Advertentie