Zeewolde

Zeewolde voor elkaar: zeker nu!

De adviezen om verspreiding van het Coronavirus te stoppen, zijn deze week door de regering aangescherpt: Dit betekent dat we minder mensen thuis kunnen ontvangen. Ook een uitje naar een theater, museum of restaurant is niet meer vanzelfsprekend. Kijken bij een sportwedstrijd mag niet meer. Kortom, onze sociale contacten staan noodgedwongen (weer) op een wat lager pitje. Wat is het dan fijn om te weten dat Zeewoldevoorelkaar er ook nu voor u is: Zeewoldevoorelkaar blijft zich inzetten voor iedereen die op welke manier dan ook vrijwillige hulp nodig heeft of vrijwillige hulp wil bieden. Samen helpen we elkaar door deze coronacrisis.

Zeewoldevoorelkaar: zeker nu!

De medewerkers van Zeewoldevoorelkaar, het platform voor vrijwillige inzet in Zeewolde,staan voor u klaar:
• Als u behoefte heeft aan een praatje. Wij zijn op werkdagen van 10.00-16.00 uur telefonisch bereikbaar op 036 5226455. Langskomen in Het Vraaghuis (Stevinweg 2) voor een praatje met een van onze medewerkers kan op dinsdagochtend en woensdagochtend van 09:30 tot 11:30 uur en op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.
• Als u een ander wilt helpen.
• Als u hulp nodig heeft, bijvoorbeeld om een boodschapje te doen omdat u zelf niet naar buiten kan of wilt.

Hulp aanbieden
Wilt u weten wat u voor een ander kunt doen? Heeft u tijd over? Neem contact met ons op (036-5224655) of maak direct een gratis account aan op www.zeewoldevoorelkaar.nl .

Hulp nodig
Kunt u hulp gebruiken? Geef dat dan aan bij Zeewoldevoorelkaar. Er zijn veel vrijwilligers in Zeewolde die graag iets voor u betekenen! U kunt op werkdagen tussen 10.00-16.00 uur contact maken via 036 5224655 of vraag hulp aan via de website www.zeewoldevoorelkaar.nl.

Advertentie