Politiek

D66 wil investeren in toekomst en jeugd

Woensdag 22 November is een belangrijke dag voor de toekomst van Nederland. Er zijn dan de verkiezingen voor de 2e kamer. Gekozen wordt er dan voor de weg die ons kan leiden naar een land waar het beter wonen, werken en leven is. D66 wil daar energiek haar schouders onder zetten en de afdeling Zeewolde doet mee.

Zaterdag 4 november van 12.00-14.00 wil D66 met de inwoners van Zeewolde in gesprek gaan over de toekomst en de zorgen. D66 wil dat mensen meepraten en meebepalen en vooral een eerlijke overheid.

Spencer Alberg, 22 jaar, de Flevolandse D66 kandidaat voor de 2e kamer verkiezingen zal aanwezig zijn. D66 vindt het niet alleen belangrijk dat Flevoland vertegenwoordigd wordt in de 2e Kamer maar dat ook de stem van jonge mensen gehoord moet worden. Uiteraard zullen ook D66 raadslid Zeewolde Samee Sabur en leden van de afdeling aanwezig zijn.

Voel je je aangesproken om mee de schouders onder jouw toekomst te zetten dan wordt je uitgenodigd om met D66 in gesprek te gaan in de Oude Bieb, Raadhuisstraat 31 in Zeewolde. 

Potlood verkiezingen
Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie