Politiek

Gemeente wil dialoog met Stichting Datatruc

Door het bestuur van Stichting Datatruc Zeewolde is een verzoek ingediend om met de gemeente Zeewolde een openbare dialoog aan te gaan over de plannen om te komen tot een Datapark in de gemeente Zeewolde. De gemeente staat hier niet onwelwillend tegenover.

Het lijkt de gemeente Zeewolde goed om eerst met elkaar opvattingen en informatie te delen. Dit heeft men in het dossier Trekkersveld IV ook met andere partijen gedaan blijkt uit de reactie die de gemeente Zeewolde heeft gestuurd aan stichting Datatruc. 

Gemeente wil dialoog met Stichting Datatruc

Aannames en veronderstellingen 

De gemeente Zeewolde wil in het dialoog met de stichting gaan om antwoorden te kunnen geven op de vragen en de oprechte zorgen die de stichting heeft. Dit omdat de gemeente Zeewolde van mening is dat de informatie die vermeld staat op de website van Stichting Datatruc aannames en veronderstellingen zijn, die waarschijnlijk zijn ingegeven door het ontbreken van de volledige dan wel juiste informatie.

De gemeente schrijft " Als we met elkaar op hetzelfde informatieniveau zijn, kunnen we met elkaar bezien of er nog vervolgafspraken nodig zijn. Ondertussen verkennen wij hiervoor een aantal mogelijkheden" 

Lees hier de reactie van de gemeente Zeewolde 

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie