Loading...

Telt uw stem mee in het beleid de komende 4 jaren?
Telt uw stem mee in het beleid de komende 4 jaren?

Op 21 maart 2018 heeft u als inwoner van Zeewolde een nieuwe gemeenteraad gekozen. Dit heeft geleid tot een coalitie van Leefbaar Zeewolde, de VVD, het CDA en de CU. Zij hebben met elkaar gewerkt aan het coalitie akkoord "Een Schone Toekomst"

Het coalitie akkoord is uitgewerkt in een realisatie-agenda wat het college de komende 4 jaar zal uitvoeren. De programma begroting die met de realisatie-agenda op 1 november tijdens de algemene beschouwingen wordt besproken is dit jaar samengevat op de website https://eenschonetoekomstzeewolde.nl/
Deze werd zoals eerder gemeld donderdag 18 oktober gepresenteerd door de wethouders.

Natuurlijk besteden wij als LOZ daar ook aandacht aan. Wij zullen dit onder andere doen in een 2 uur durende live uitzending van ons programma “ZeewoldeKiest”op donderdag 25 oktober a.s. van 20.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens deze uitzending zullen vertegenwoordigers van een groot aantal partijen uit de gemeenteraad aanschuiven bij Jan van de Beek.

Heeft u vragen welke u behandelt wilt zien mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De LOZ is te beluisteren via 106.4 FM, onze gratis app en via onze site.