Regionieuws

10 februari info-avond renovatie Elburgerbrug

Woensdag 10 februari om 19.00 uur organiseert de provincie Flevoland een online informatiebijeenkomst over de renovatiewerkzaamheden aan de Elburgerbrug. Van 22 februari tot 24 april wordt de Elburgerbrug namelijk gerenoveerd. De werkzaamheden bestaan vooral uit het vernieuwen van het bedieningssysteem en alles wat daarmee samenhangt.

Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over de werkzaamheden en de verkeersmaatregelen, die nodig zijn om de renovatie goed uit te kunnen voeren. Verder is er natuurlijk de gelegenheid om vragen te stellen. Vanwege de corona-maatregelen gaat het om een online informatiebijeenkomst. Daarom is het noodzakelijk dat belangstellenden zich vooral aanmelden via de website www.flevowegen.nl/projecten/elburgerbrug.

10 februari info-avond renovatie Elburgerbrug

Op deze website is ook meer informatie over het project te vinden.

Tijdens de werkzaamheden blijft de brug grotendeels beschikbaar voor het verkeer. Van maandag t/m vrijdag is er één rijstrook beschikbaar en tijdens de weekenden zijn twee rijbanen beschikbaar. In april is de brug twee weekenden volledig gestremd en geldt er een omleidingsroute. Voor fietsers en voetgangers vaart er in die weekenden een pontje.

Foto: Provincie Flevoland

Advertentie