Regionieuws

Nieuwe voorzitter Vrienden van St Jansdal

Tijdens de laatste bestuursvergadering heeft mevrouw Esther Rozeboom onder grote dankzegging de hamer overgenomen van de heer Eddy Vlijm, die sinds 1 maart 2019 voorzitter was van de Stichting Vrienden van St Jansdal.

De stichting Vrienden van St Jansdal ondersteunt met opbrengsten van donaties en giften extra voorzieningen in het St Jansdal ziekenhuis, met vestigingen in Harderwijk en Lelystad, om het verblijf van patiënten nog aangenamer te maken.

Esther Rozeboom is eigenaar/communicatiestrateeg van Catch-On creatieve communicatie en manager van de Harderwijkse Uitdaging en als lid en vicevoorzitter al enkele jaren bij de Vriendenstichting betrokken. “Tijdens mijn werkzaamheden voor de Harderwijkse Uitdaging heb ik geleerd om open te staan voor vraagstukken uit de samenleving. Door samen de krachten te bundelen ontstaan nieuwe ideeën en mogelijkheden. Die overwegend praktische aanpak vertaal ik graag naar werkzaamheden voor de Stichting Vrienden van St Jansdal.

Nieuwe voorzitter Vrienden van St Jansdal

Een klein gebaar maakt vaak een groot verschil”, aldus de nieuwe voorzitter.

Bij zijn afscheid dankte de heer Vlijm zijn medebestuursleden voor een schitterende tijd en gaf in woord en daad blijk 100% achter het motto “Geven voelt Goed” van de Vriendenstichting te staan. Hij zal met zijn bedrijf Hellebrekers in 2021 een van de mooie projecten van de Vriendenstichting gaan sponsoren.

Verder nam het bestuur afscheid van penningmeester Roland Epe. Ook hij blijft met zijn bedrijf Epe Accountants betrokken bij de stichting, in dit geval als bedrijfsvriend.

Het Bestuur van de Stichting Vrienden van St Jansdal bestaat uit vijf bestuursleden. Het bestuur komt zes keer per jaar bijeen om de voortgang van de projecten te toetsen en keurt de begroting en de jaarrekening goed. Tevens worden fondsenwervende activiteiten georganiseerd. Vanwege het huidige verloop en de uitbreiding naar Lelystad zoekt het bestuur contact met enthousiaste kandidaten.

Heeft u interesse in een bestuursfunctie bij de Vriendenstichting? Of wilt u met uw bedrijf of organisatie vriend of sponsor worden? Neem dan contact op met Karin van Turnhout, fondsencoördinator, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 2222 8008.

Advertentie