Regionieuws

AfhaalBieb bij bibliotheek weer opgestart

Door het succes van de AfhaalBieb tijdens de lockdown in combinatie met de huidige aangescherpte maatregelen, heeft FlevoMeer Bibliotheek besloten de AfhaalBieb weer op te starten. Vanaf vandaag kunnen volwassen leden vanaf 18 jaar een boekenpakket aanvragen en ophalen in de Bibliotheek.

Doordat de Bibliotheek naast de AfhaalBieb gewoon open is, zal deze nieuwe versie minder uitgebreid zijn. Volwassen leden die de drukte graag willen vermijden, in de risicodoelgroep vallen of veel met de risicodoelgroep in contact komen, kunnen weer een aanvraag doen bij de AfhaalBieb. Na 2 werkdagen staat de tas klaar om opgehaald te worden.

AfhaalBieb bij FlevoMeer bibliotheken weer opgestart

Hier wordt geen aparte ophaalafspraak meer voor gemaakt. Leden hebben de keus uit een verrassingspakket, maar kunnen ook een voorkeur voor een genre doorgeven. We sluiten aan bij ieders persoonlijke wensen. Het leespakket is aan te vragen via de website www.flevomeerbibliotheek.nl/afhaalbieb.

Telefonisch aanvragen

Als extra service kunnen leden ook telefonisch een boekentas aanvragen. Tijdens openingstijden (m.u.v. uren zonder personeel) kan er gebeld worden met de lokale Bibliotheek. Meer informatie over de AfhaalBieb en de telefoonnummers van alle vestigingen zijn te vinden op www.flevomeerbibliotheek.nl.

Titels reserveren

Het reserveren van titels is bij de AfhaalBieb niet mogelijk. Wel kunnen leden via het huidige reserveersysteem titels aanvragen. Deze staan klaar in de reserveringskast en kunnen opgehaald worden nadat er een afhaalbericht is ontvangen.

Boekentassen

Het afhalen van de boekenbestellingen start op maandag 19 oktober. De Bibliotheek zorgt ervoor dat de boeken al op de juiste pas zijn uitgeleend. De klant hoeft zelf niets te doen. Uiteraard werkt de bibliotheek volgens de voorschriften van het RIVM. Het afhalen van boeken wordt veilig georganiseerd, voor bezoekers en medewerkers.

Advertentie