Regionieuws

Energie Event Zeewolde zoekt standhouders

Zaterdag 1 juni 20234 van 10.00 – 16.00 uur vindt het Energie Event Zeewolde plaats in RSG Levant. Volgens de organisatie is er nog ruimte voor standhouders. Bent u geïnteresseerd neem dan snel een kijkje op de website voor meer informatie en om aan te melden.

Het event is een initiatief van de gemeente Zeewolde. Net als alle andere gemeentes in Nederland moet ook de gemeente Zeewolde vóór 2050 aardgasvrij zijn. Dit is landelijk afgesproken in het Klimaatakkoord. Op die manier dringen we de uitstoot van broeikasgassen terug en beperken we ernstige klimaatverandering.

Op het Energie Event Zeewolde geven (lokale) ondernemers advies en informatie over het besparen van energie. Zij laten hoe een huis zonder gas verwarmt en gasvrij kunt koken en toch het wooncomfort behoudt of zelfs verbeterd.

De levant vanaf de zijkant vanaf de zijde sportlaan
Foto: © Energie Event Zeewolde

Dit event is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Zeewolde. Huiseigenaren kunnen advies krijgen over het verduurzamen van hun woning en hoe de overstap te maken naar wonen zonder aardgas. Huurders kunnen informatie verzamelen over energiebesparing en het verhogen van hun woongenot.

Inschrijven als standhouder

Om uw interesse kenbaar te maken kunt zich online inschrijven via www.energie-event-zeewolde.nl/standhouders. Van de organisatie ontvang je bericht of je definitief bent ingeschreven als standhouder.

Meer informatie: www.energie-event-zeewolde.nl

Advertentie