Regionieuws

Energiesubsidie aangepast in 2024: Dit is wat je moet weten!

Het nieuwe jaar is begonnen! Dit betekent dat veel subsidies zijn aangepast. Zo zijn er aanpassingen in de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Dit is een van de belangrijkste subsidie voor woningeigenaren als ze willen investeren in duurzame energie en energiebesparing. Sinds 1 januari is er een hogere subsidie voor woningeigenaren die willen deelnemen aan een warmtenet of voor milieuvriendelijk isolatiemateriaal. De Samenwerkende Energieloketten Flevoland bieden hulp aan bewoners voor advies en voor het aanvragen van de ISDE-subsidie.

 

De ISDE-subsidie is een van de belangrijkste subsidies voor woningeigenaren om te investeren in duurzame energie en energiebesparing.

Rollen Isolatie wol tegen een wand aan die geïsoleerd wordt

De belangrijkste wijzigingen vanaf 1 januari 2024 zijn:

· Geen subsidie meer voor warmtepompen met energielabel A+
· Extra subsidie voor biobased milieuvriendelijk isolatiemateriaal
· Subsidie van grote zonneboilers gaat omlaag
· Hogere subsidie voor aansluiting op het warmtenet

Wil je gebruik maken van de ISDE-subsidie? Bezoek een van de spreekuren van het Energieloket.

Samenwerkend Energieloketten Flevoland: onafhankelijk en gratis advies

Voor alle vragen over subsidies of verduurzaming van je huis, kun je terecht bij het Samenwerkende Energieloketten Flevoland. Er zijn inloopspreekuren in Zeewolde, Urk Dronten, en Noordoostpolder. Bel (0320-252004), mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), chat via www.energieloketflevoland.nl of stel je vraag tijdens de inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact.

Advertentie