Regionieuws

Genieten van Flevolandse kunst op 7 en 8 oktober

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober vindt in Lelystad de 18e editie plaats van de jaarlijkse 'Tour of Art Flevoland'.

Er valt in dat weekend weer veel te genieten van Flevolandse kunst. Beide dagen exposeren, verspreid over 14 Lelystadse locaties, in totaal 64 Flevolandse kunstenaars hun kunstwerken.

Op deelnemerslocatie Porteum, de nieuwe school voor voortgezet onderwijs, wordt tevens werk geëxposeerd van een aantal leerlingen van die school. Alle deelnemerslocaties zijn beide dagen geopend van 11:00-17:30 uur. 

Al voor de 18e keer staat het eerste weekend van oktober in het teken van Flevolandse beeldende kunst. Er zijn weer deelnemers uit alle Flevolandse gemeentes. Ook dit jaar is er weer een grote diversiteit aan technieken en stijlen te zien. Op de website en in de brochure van de Tour of Art staat informatie over alle deelnemerslocaties, alle deelnemers en hun kunst. U kunt nu al een voorproefje nemen bij de centrale deelnemersexpositie in de KUBUS, Agorabaan 3 in Lelystad, die op 14 september feestelijk geopend is. Hier is van elke deelnemer vijf weken lang een kunstwerk te zien. Deze expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren van de KUBUS. 

In het weekend van 7 en 8 oktober zijn de kunstenaars op hun deelnemerslocatie aanwezig. Zij gaan graag met bezoekers in gesprek over hun werk. Kunst kopen kan uiteraard ook.

Alle details over de Tour of Art, de kunstenaars en hun kunst, de digitale brochure, en informatie over waar een (gratis) brochure af te halen is, zijn te vinden op de website, www.tourofartflevoland.nl. Kijk ook regelmatig op deze website voor de laatste informatie over de Tour of Art.

De organisatie en de deelnemende kunstenaars verwachten ook dit jaar weer veel bezoekers te mogen verwelkomen!

Advertentie