Regionieuws

Halve marathon van Nunspeet geannuleerd

Dit jaar wordt er wederom geen halve marathon van Nunspeet gehouden, vanwege de coronaperikelen. Deze was gepland op zaterdag 27 maart. Loopsport2000, het bedrijf van Alie en Henk Mentink dat deze loop organiseert, moest deze mededeling onder de aandacht brengen van de media. Dit groei-evenement staat al voor het tweede jaar stil . Of de Wallenloop in Elburg zijn 51ste editie gaat beleven is nog onzeker.

De trainingen bij Loopgroep2000 in Nunspeet, Lelystad en Zeewolde kunnen hopelijk op korte termijn, medio maart, wel weer doorgaan. Natuurlijk is dit afhankelijk van de maatregelen. Hou hiervoor de website van Loopgroep2000 in de gaten: www.loopgroep2000.nl  Op deze website staan ook de data voor de beginnerscursussen hardlopen, als dit weer kan.

Halve marathon van Nunspeet geannuleerd

Je mag wel blijven hardlopen alleen of met z’n tweeën. Loopgroep2000 heeft bij wijze van uitzondering alle leden een schema toegestuurd voor de eerste 14 weken van 2021.

De organisatie hoopt dat de evenementen: de Wiekenloop in Hulshorst op donderdag 19 augustus, de Heideloop trailrun in Ermelo op zaterdag 18 september, de Zandenplasloop in Nunspeet op zaterdag 13 november en de Koude Polderloop in Nijkerk op zaterdag 11 december wel door zullen gaan, met of zonder aanpassingen.

 

Eindredactie: Marianne Guldemond

Advertentie