Regionieuws

Heuver neemt BEVRI Groep over

Heuver Banden uit Hardenberg breidt haar bedrijf uit door de BEVRI Groep, bestaande uit BEVRI Wheels en BEVRI Banden, uit Zeewolde over te nemen. BEVRI blijft daarbij een zelfstandige onderneming binnen de Heuver-groep, waarbij de naam tevens onveranderd blijft. Door de krachten van beide bedrijven te bundelen, kan het Hardenbergse bedrijf voortaan haar belofte ook in de regio Flevoland waarmaken: De meest klantgerichte bandenspecialist die er is!

Heuver neemt BEVRI Groep over

BEVRI en Heuver; een perfecte combinatie

"Wij zijn er trots op dat we onze organisatie op deze manier hebben kunnen uitbreiden", zegt Bertus Heuver, directeur Heuver Banden. "BEVRI is een gerenommeerd banden- en wielenbedrijf, gespecialiseerd op het gebied van landbouw, met een rijke historie, net als ons bedrijf. Als klant in Zeewolde en omstreken profiteert u dankzij het bundelen van onze krachten voortaan van een nóg completer assortiment in banden en wielen voor landbouwvoertuigen. Met onze kernwaarden uitstekende Kwaliteit, Kennis, Gemak en Snelheid willen wij daarbij het verschil maken."

Altijd de beste service

De Heuver-groep bestond reeds uit 14 Profile Heuver-vestigingen, van Groningen tot aan Venlo, en een bandengroothandel in Hardenberg. "Met de toetreding van BEVRI tot de Heuver-groep verhogen wij onze servicegraad en ons kennisniveau nog verder. Naast het op maat produceren van velgen (met een tolerantie van slechts 1mm), kunnen wij ook bestaande velgen aanpassen en versterken, beschadigde velgen repareren en velgen stralen en in een gewenste kleur poedercoaten.", vertelt Bertus Heuver. "We hebben altijd ruim 100.000 banden van zowel premiummerken als diverse kwaliteitshuismerken op voorraad. Onze top teams van specialisten kunnen klanten nu van A-tot-Z ontzorgen als het om banden of wielen gaat. Daarnaast voorzien wij onze bandenvestiging in Zeewolde van extra mobiele serviceauto's voor nog betere full service bij u op locatie. Hierdoor zijn wij het meest klantgerichte landbouwbanden- en wielenbedrijf van Flevoland en omstreken."

Advertentie