Regionieuws

Mammacentrum St Jansdal Lelystad Borstzorg: Persoonlijk en dichtbij in Lelystad

Patiënten uit Lelystad en omgeving kunnen vanaf 3 juli elke woensdag terecht in Mammacentrum St Jansdal in Lelystad. In het Mammacentrum staat een deskundig team klaar met één gezamenlijk doel: optimale borstzorg. Alle professionals van het Mammacentrum zijn gespecialiseerd in borstkanker. Zij werken volgens de laatste richtlijnen met oog voor de patiënt.

Dr Matthé Bollen

Borstkankerzorg in het Mammacentrum

Iedere woensdag kunnen patiënten terecht in het Mammacentrum in Lelystad en op andere werkdagen in Harderwijk. In beide locaties wordt dezelfde zorg aangeboden. Er staat een deskundig team klaar en patiënten krijgen onderzoek en uitslag op één dag. In het mammacentrum worden alle patiënten met een afwijking in de borst behandeld, begeleid en gecontroleerd. Voor de zorg voor patiënten met kanker werkt het St Jansdal nauw samen met het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam. Het Mammacentrum biedt kwalitatief hoge borstkankerzorg en voldoet aan de eisen die de Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) stelt voor patiëntgerichte borstkankerzorg in Nederland.

Dr Matthé Bollen, internist-oncoloog: “Ons Mamma-team is erg enthousiast om het Mammacentrum in Lelystad te openen en een vertrouwde en veilige omgeving voor onze patiënten te creëren. Waarbij het prettig is dat onze patiënten de onderzoeken dicht bij huis kunnen krijgen.”

Ziekenhuis St Jansdal

Het Mammacentrum is onderdeel van ziekenhuis St Jansdal. De missie van ziekenhuis St Jansdal is: ‘Met liefde en compassie de beste zorg verlenen in een helende omgeving’ of heel eenvoudig en gewoon gezegd: ‘Je zorgt voor elkaar.’

Bezoek de website voor meer informatie: https://www.stjansdal.nl/mammacentrum


*Foto: Dr Matthé Bollen

Advertentie