Regionieuws

Met trots presenteert FlevoMeer Bibliotheek de Factsheet 2021

In 2021 heeft FlevoMeer Bibliotheek, samen met partners, inwoners, medewerkers en vrijwilligers, alles op alles gezet om bij te dragen aan een geïnspireerd, geïnformeerd, betrokken en vaardig Flevoland.

Alle projecten en activiteiten stonden in het teken van maatschappelijke opgaven; De geletterde samenleving, Participatie in de informatiesamenleving en Een leven lang ontwikkelen.

Zo bezochten ruim 1000 bezoekers het gratis online evenement met Eva Vriend tijdens de Boekenweek. En met de komst van het Informatiepunt Digitale Overheid adviseren we iedereen met vragen over de digitale overheid. Zo heeft Flevomeer Bibliotheken inwoners geholpen met het downloaden van de CoronaCheck-app of het printen van de QR-code.

Met trots presenteert FlevoMeer Bibliotheek de Factsheet 2021

Offline én online

Met 746.351 offline en online bezoekers en 1500 activiteiten, educatieve diensten op scholen en instellingen en een ledenaantal van 17.148 volwassenen en maar liefst 47.053 jeugdleden zijn wij trots op dit resultaat over het afgelopen jaar. Op flevomeerbibliotheek.nl is het hele factsheet te bekijken.

 

Advertentie