Loading...

Regiotaxi Flevoland
Nieuwe samenwerkingspartijen voor Regiotaxi Flevoland

Vanaf 1 juli 2019 zal Regiotaxi Flevoland worden uitgevoerd door 2 nieuwe partijen. Munckhof Taxi BV is verantwoordelijk voor het zogenaamde Callcenter en zal gaan zorgen voor het aannemen van de ritten. Taxicentrale Witteveen zal de uitvoering van de ritten voor haar rekening zal gaan nemen.
De continuïteit van de dienstverlening van Regiotaxi is daarmee gewaarborgd en zal na 1 juli zo goed als ongewijzigd blijven plaatsvinden.

Samenwerking:

De gemeenten Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Zeewolde en de provincie Flevoland werken samen in Regiotaxi Flevoland. De huidige overeenkomsten met de mobiliteitscentrale van Connexxion Taxi Services BV en met de vervoerders (Van Slooten Taxi en Transport BV, Vloettax BV en Taxicentrale Zwolle BV) eindigen op 1 juli 2019. Daarom was een nieuwe aanbesteding nodig die met de gunning aan Munckhof Taxi BV en Taxicentrale Witteveen is afgerond. Met hen wordt een overeenkomst afgesloten voor de duur van 6 jaar.

Reiziger:

Voor de gebruikers van de Regiotaxi Flevoland verandert er weinig. Het reserveren van de ritten gebeurt met hetzelfde telefoonnummer en e-mailadres. De reizigers met een WMO-pas worden uiterlijk 1 juni a.s. persoonlijk geïnformeerd over de samenwerking met deze nieuwe partijen en eventuele wijzigingen bij het gebruik van de regiotaxi.