Loading...

Logo Zelfstandigenloket Flevoland
Ondersteuning voor gevestigde ondernemers, zzp-ers

Vanwege het Corona-virus worden zelfstandige ondernemers door de overheid verwezen naar de gemeenten voor ondersteuning zodat zij hun bedrijf kunnen voortzetten.

In Flevoland kunnen ondernemers terecht bij het Zelfstandigenloket Flevoland voor inkomensondersteuning. Het Zelfstandigenloket Flevoland (ZLF) is een samenwerkingsverband van de 6 Flevolandse gemeenten (Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde).

Ondernemers kunnen een aanvraag indienen via de website zelfstandigenloketflevoland.nl

Daarnaast kunnen ze het ZLF bereiken via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door contact op te nemen via telefoonnummer  0320-278111. Klik hier en ga naar het intakeformulier.  

Het Zelfstandigenloket Flevoland  adviseert en ondersteunt startende, gevestigde, oudere en beëindigende ondernemers op het gebied van ondernemerschap. Het ZLF zorgt voor de uitvoering van verschillende wettelijke regelingen.

Bedrijfs- of financiële zorgen naar aanleiding van corona?

Ondernemers die wonen of een bedrijf hebben in Flevoland kunnen zich ook rechtstreeks bij de stichting MKBDoorgaan.nl  melden voor de hulp bij de toegang tot financiering en advies. U kunt zich aanmelden via de website https://www.mkbdoorgaan.nl/nl  voor een gratis informerend gesprek.

Kamer van Koophandel heeft een loket geopend voor ondernemers. U kunt vragen stellen over voorraden, personeel, financiële impact en het aanvragen van werktijdverkorting. Het loket is  te bereiken via https://www.kvk.nl/corona/