Regionieuws

Pendeldienst ziekenhuizen St Jansdal

Al ruim een jaar rijdt er elke werkdag een pendelbus tussen de St Jansdal locaties Harderwijk en Lelystad. De dienst is bedoeld voor patiënten en hun begeleiders. Bezoekers aan patiënten die opgenomen zijn in het ziekenhuis en medewerkers van St Jansdal kunnen ook gebruik maken van de bus.

Veel mensen hebben al dankbaar gebruik gemaakt van deze dienst en daarom zet het ziekenhuis dit ook graag voort. Het ziekenhuis heeft sinds maart 2021 een reserveringssysteem gelanceerd. Als iemand mee wil met de bus, kan hij of zij een stoel reserveren via www.stjansdal.nl/pendeldienst

De pendeldienst wordt sinds kort uitgevoerd door vrijwillige chauffeurs van St Jansdal. Patiënten, begeleiders, bezoekers en medewerkers kunnen gratis gebruik maken van deze service. Hierbij geldt dat patiënten voorrang hebben. Ook in de bus worden de coronamaatregelen in acht genomen. Dat wil zeggen dat reizigers zonder klachten, gebruik kunnen maken van de bus. Ze moeten een mondmasker dragen en in de bus is het mogelijk om 1,5 meter afstand te houden.

Pendeldienst ziekenhuizen St Jansdal ook in 2021

Praktische informatie over de gratis pendelbus

  • Rijdt van maandag t/m vrijdag
  • Vervoer vanaf 06.55 uur vanuit Harderwijk. Om 19.10 uur vertrekt de laatste bus uit Lelystad
  • Bij beide ziekenhuizen staat de halte bij de hoofdingang
  • De dienstregeling staat bij de halte en op de website
  • Het gaat om een achtpersoons busje met één rolstoelplek
  • Reist u met meerdere personen (geldt ook voor kinderen), maak dan voor elke reiziger apart een stoelreservering
Advertentie