Regionieuws

Ruim 1300 ambtenaren shoppen tijdens de kerstdagen bij lokale winkeliers

Vorig jaar konden werknemers van de organisatie Meerinzicht en gemeenten Harderwijk, Ermelo en Zeewolde voor het eerst, via Lokaal Kerstpakket, een kerstattentie uitkiezen bij lokale winkeliers. Dit bleek een enorm succes voor alle betrokkenen, waardoor ook voor 2019 gekozen is voor een Lokaal Kerstpakket.
Lokaal Kerstpakket


Lokaal Kerstpakket versterkt de lokale economie!

Werknemers stellen zelf een kerstattentie samen via een digitaal keuzeconcept dat gevuld is met aanbod van meer dan 80 winkeliers. Afhalen doen werknemers zelf in de winkel, thuiszending is ook mogelijk.

Steeds meer werkgevers sluiten aan

Werkgevers hebben veel interesse in dit lokale initiatief, met name omdat werknemers veel keus uit aanbod hebben en omdat al het werk uit handen wordt genomen. Daarbij stimuleren zij op deze manier de lokale economie, een mooie manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ook kerstpakketten lokaal besteden?

Aansluiten bij dit lokale initiatief is mogelijk. Voor informatie, een aanmelding of vragen neemt u contact op met 085 – 40 17 320, stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bekijk www.lokaalkerstpakket.nl
Advertentie