Schroefstraat in Lelystad voor vaccinaties

Schroefstraat in Lelystad is GGD locatie vaccinatie

Op maandag 18 januari start GGD Flevoland in Lelystad met het vaccineren tegen het coronavirus. De vaccinaties zullen gaan plaatsvinden aan de Schroefstraat 34C, op het bedrijventerrein Gildenhof. In totaal wordt er vanaf 18 januari vanaf 25 locaties in Nederland gevaccineerd. De GGD’en zijn momenteel druk bezig met alle voorbereidingen.

De eerste groepen die in aanmerking komen voor een vaccinatie zijn zorgmedewerkers van verpleeghuizen, gehandicaptenzorg en wijkverpleging. Vanaf 4 januari worden de medewerkers via hun werkgever uitgenodigd. Wie een uitnodiging ontvangt, kan telefonisch een afspraak maken. In een later stadium kan dat ook digitaal.

Zorgmedewerkers kunnen zelf kiezen bij welke van de 25 GGD-locaties zij een vaccinatie krijgen. De vaccinatie met het vaccin van BioNTech/Pfizer bestaat uit 2 prikken. Tussen de 2 inentingen zit 3 weken. Mensen die in aanmerking komen voor een vaccinatie hoeven zelf geen actie te ondernemen. Zodra een groep aan de beurt is, krijgt deze bericht.

Advertentie