Regionieuws

Sluit aan bij natuurgroep en begin je workout

Flevoland biedt vele mooie natuurgebieden waar we met z’n allen enorm van genieten. Zeker in de vakantie gaan veel mensen op pad in de natuur.

Heb je deze vakantie genoten van de Flevolandse natuur? En wil je een handje helpen om het zo mooi te houden? Dan roepen wij je via deze challenge op om je aan te sluiten bij een natuurgroep en je uit te leven in een workout in de natuur. Elke challenge-deelnemer krijgt als stimulans een outdoorpakket van MooiFlevoland. Kijk op www.ikdoemeejijook.nl.

Sluit aan bij natuurgroep en begin je workout

Help de natuur! En ontvang gratis outdoor-pakket

Wandelen in de natuur is leuk en gezond. Er is van alles te zien en te beleven. Vrijwilligers zetten zich in om de natuur te beschermen en beschikbaar te houden voor iedereen. Ieder die meedoet aan deze challenge ontvangt een gratis ‘outdoor-pakket MooiFlevoland’ met Flevolandse Vogelgids, zonnehoed, tekenpen, waaier en sleutelhanger. Doe mee aan de challenge en meld je aan www.ikdoemeejijook.nl

1 jaar challenges, 1 circulair Flevoland   

In augustus staan de challenges in het teken van ‘vakantie’. Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en anderen challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen.  Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Zo dragen we bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik.    
   
Samen creëren we zo één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl     

Advertentie