Regionieuws

Valentijnsverwenochtend voor (ex) borstkankerpatiënten

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Om (ex) kankerpatiënten extra te verwennen organiseert de Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) samen met de Maretak en Ziekenhuis St Jansdal op donderdag 14 februari 2018 een Valentijnsverwenochtend.

Valentijnsverwenochtend voor (ex) borstkankerpatiënten

De verwenochtend wordt dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd en vindt plaats in de Dageraitzaal van het ziekenhuis. Speciaal voor deze editie komt Lisanne Spaander optreden. (Ex) kankerpatiënten zijn van harte welkom. De verwenochtend begint om 9.30 uur en duurt tot circa 12.30 uur.

Workshops en behandelingen

Voor (ex) kankerpatiënten zijn er diverse workshops en behandelingen, zoals een massage, een schoonheidsbehandeling, haarverzorging of hand- en voetverzorging. Ook een huid- en oedeemtherapeut is aanwezig. Tijdens de behandelingen krijgen zij veel tips mee voor thuis. De mensen die de workshops geven, werken belangeloos aan deze ochtend mee. Tussendoor is er ruim de gelegenheid om met elkaar ervaringen te delen.

Muzikaal optreden Lisanne Spaander

Ze is altijd aan het zingen. Behalve toen ze in oktober 2014 te horen kreeg dat ze een kwaadaardige tumor had. In haar examenjaar kreeg ze te horen dat ze botkanker had. Na een zware tijd, met vele behandelingen, werd zij genezen verklaard. Over deze periode maakte de zangeres ook eigen liedjes waaronder Vechtersbaas. Dit lied zong zij later met Marco Borsato in de Ziggo Dome en bij verschillende tv-optredens. Speciaal op deze ochtend zingt Lisanne haar mooie songs als ‘Vechtersbaas’, ‘Mag ik dan bij jou’ en ‘Kijk naar mij’. Wilt u alvast een kijkje nemen wie Lisanne is? Dat kan via www.lisannespaander.nl

Meer informatie en aanmelden

Nadere informatie is verkrijgbaar via Annegreeth Hamstra en Gerja van ‘t Veen, mammacareverpleegkundigen van ziekenhuis St Jansdal: 0341-463981. De ochtend is in eerste instantie bedoeld voor patiënten die in de afgelopen drie jaar geconfronteerd zijn met de ziekte.

Belangstellenden wordt geadviseerd zich tijdig aan te melden voor de Valentijnsverwenochtend. Dit in verband met het beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via: www.stjansdal.nl/voorlichting

Advertentie