Regionieuws

Valentijnsverwenochtend voor (ex) borstkankerpatiënten

Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen. Om (ex) borstkankerpatiënten extra te verwennen organiseren afdeling Harderwijk van De Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) en Stichting de Maretak Veluwe samen met ziekenhuis St Jansdal op dinsdag 14 februari 2023 een Valentijnsverwenochtend. De bijeenkomst vindt plaats in de Dageraitzaal van het ziekenhuis in Harderwijk. De verwenochtend begint om 9:30 uur en duurt tot ongeveer 12:30 uur.

Bezoekers van de verwenochtend kunnen deelnemen aan diverse workshops, zoals een massage, een schoonheidsbehandeling, haarverzorging of hand- en voetverzorging.

Valentijnsverwenochtend voor (ex) borstkankerpatiënten

Ook een huid- en oedeemtherapeut is aanwezig. Tijdens de behandelingen krijgen de deelnemers veel tips mee voor thuis. De workshopleiders werken belangeloos aan deze ochtend mee. Tussendoor is er de gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen.

Meer informatie is verkrijgbaar via de mammacareverpleegkundige van ziekenhuis St Jansdal: 0341-463981. De ochtend is in eerste instantie bedoeld voor patiënten die in de afgelopen drie jaar geconfronteerd zijn met de ziekte.

 Tijdig aanmelden voor de Valentijnsverwenochtend is belangrijk. Dit vanwege het beperkt aantal plaatsen. Aanmelden kan via:
www.stjansdal.nl/voorlichting.

Advertentie