Regionieuws

Vier samen met Libelle een tropisch feestje tijdens de Libelle Zomerweek

De Libelle Zomerweek wordt ieder jaar georganiseerd en is iedere editie opnieuw een groot feest. Aanstaande editie is wel heel bijzonder aangezien hierbij het 85-jarig jubileum groots gevierd wordt. Van 23 tot en met 29 mei kan je terecht op het Almeerderstrand voor deze ‘Tropical Party’. Een feest boordevol inspiratie en alles waar Libelle voor staat: optimistisch, warm, gezellig en voor de vrouw van nu.

Libelle zomerweek 2019

De Libelle Zomerweek is een hele dag genieten met je vriendinnen, zus, moeder of collega. Je kunt er eindeloos shoppen bij honderden tenten en leukste standjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten, gezellig bijkletsen met de Libelle-redactie en nieuwe producten proeven en proberen. Op het grote podium zijn elke dag spetterende modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici. Voor ruim 83.000 vrouwen weer meer dan genoeg redenen om naar de Libelle Zomerweek te komen!

Aan het Almeerderstrand gaat een tropisch briesje waaien dat de palmbomen laat ritselen en de muziek meevoert over het water. Trek je kleurrijkste kleding uit de kast en kom dansen op de swingende muziek en keihard meezingen met de beste artiesten van ons land! Geniet van de relaxte sfeer met een tropische cocktail onder de palmbomen en kom gezellig shoppen en workshoppen bij de honderden vrolijke tenten en winkeltjes. De Libelle Zomerweek wordt zonniger dan ooit, óók als het regent!

Ga naar libellezomerweek.nl voor meer informatie.

Libelle Zomerweek van donderdag 23 t/m woensdag 29 mei 2019.

Advertentie