Regionieuws

Visual Radio bij Omroep Flevoland rondom gemeenteraadsverkiezingen

Op 14, 15 en 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Omroep Flevoland is in de periode voor de verkiezingen twee dagen live aanwezig in elke gemeente. Er wordt met lokale politici gesproken over prangende kwesties die spelen, de toekomstplannen en we evalueren de afgelopen 4 jaar.

De verkiezingstour begint op maandag 28 februari en dinsdag 1 maart in Grand Café 0320 in Lelystad. Op woensdag 2 en donderdag 3 maart is de omroep op Urk in Het Haventje van Urk. Vrijdag 4 en maandag 7 maart zijn we live aanwezig in Grand Café te Emmeloord. Op dinsdag 8 en woensdag 9 maart in Koffiehuis De Oude Bieb te Zeewolde. Donderdag 10 en vrijdag 11 maart zijn we te vinden in FlevoMeer Bibliotheek Dronten en op maandag 14 en dinsdag 15 maart sluiten we de tour af in de Nieuwe Bibliotheek in Almere Centrum. Op 16 maart doen we verslag van de laatste verkiezingsdag en op 17 maart zie je bij Omroep Flevoland alle uitslagen.

Visual Radio bij Omroep Flevoland rondom gemeenteraadsverkiezingen

Tijdens de verkiezingstour gaan een presentator en een verslaggever in gesprek met diverse partijen. Er worden verkiezingsposters geplakt én er is volop ruimte voor debat. We laten elke werkdag een politiek portret zien, (moeilijke) politieke termen worden uitgelegd en we gaan de straat op; voor de meningen van winkelend publiek.
Onze reguliere Visual Radio uitzendingen gaan gewoon door, tussen 08:00 uur en 16:00 uur schakelen we geregeld met de livestudio op locatie. Na 17:00 uur is er op televisie het reguliere nieuws en een samenvatting van de gehele dag. Op 16 en 17 maart worden de kijkers en luisteraars via alle kanalen op de hoogte gehouden van de opkomstpercentages en voorlopige uitslagen.

Omroep Flevoland wil met de verkiezingstour kijkers en luisteraars informeren op welke lokale politici er gestemd kan worden en waar hun partijen voor staan. Men kan meepraten door #flkiest te gebruiken op social media.

Bereik

Omroep Flevoland is te bereiken via de radio op 89,8 FM en DAB+. Voor tv op KPN 505 en Ziggo 706. Of te streamen via de website of de Omroep Flevoland app. Meer informatie is te vinden op www.omroepflevoland.nl/gemeenteraadsverkiezingen.

Advertentie