Loading...

Wegwerkzaamheden weekend 21/23 september
Wegwerkzaamheden weekend 21/23 september

Gooiseweg ter hoogte van Assemblageweg/Futenweg
Tussen de kruising met de Assemblageweg en de kruising met de Futenweg zal de Gooiseweg richting Dronten zijn afgesloten van vrijdag 21 september 19.00 uur tot zaterdag 22 september 08.00 uur.

Verkeer van Almere/Zeewolde richting Dronten zal worden omgeleid via Spiekweg richting Zeewolderdijk/Knardijk. Via de Ganzenweg wordt het verkeer weer naar de Gooiseweg geleid.
De oude belijning is weer zichtbaar, deze moet hersteld worden. Gedeeltelijk zal er nieuwe belijning worden aangebracht.
Industrieterrein Trekkersveld en de kruising met de Assemblageweg zijn tijdens de werkzaamheden open.

Mochten de werkzaamheden door weersomstandigheden niet door kunnen gaan, zullen deze verplaatst worden naar het weekend van 28/29 september

Waterlandseweg
Tegelijkertijd vinden vanaf 20.00 uur tot en met maandag 24 september 6.00 uur werkzaamheden plaats op de Waterlandseweg. Ter hoogte van de A6 is deze weg in beide richtingen afgesloten. De op- en afritten van de A6 – Almere Stad zijn wel open.
Vanuit Zeewolde richting Almere Stad kan het verkeer gebruik maken van de A6 en keren bij afrit 6 (Almere Buiten-West). Naar Zeewolde vanuit Almere Stad kan het verkeer via de A6 keren bij afrit 3 (Almere Stedenwijk).
Vanwege de extra rijstroken van de A6 en daardoor de komst van het tweede nieuwe viaduct zal het komende half jaar de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 nog een aantal nachten dicht zijn.