Sport

12 januari 3e LOKO loop

Een serie van vier mooie zondagochtend loopjes langs de randmeren en door de bossen van Zeewolde.

Zondag 12 januari gaat alweer de 3e LOKO loop van het seizoen van start. 'Zowel de recreatieve als de meer competitieve loper komt aan zijn trekken.', vertelt een van de organisatoren David van der Meer. 'Waar de één aast op een snellere tijd, is het anderen vooral te doen om het gezellige zondag-loopje. Iedereen komt aan zijn trekken.

Loko loop Zeewolde

Na afloop is er voor alle deelnemers een gratis kopje koffie of thee.' Net als bij de vorige twee edities is de startlocatie bij de RCN camping, waarbij de route via het bos en de kunstbaan over de dijk terugvoert.

Deelnemers hebben de keuze uit een 10 of 5km afstand, waarbij voor de jeugd en steratleten een afwisselend crossparcours wordt uitgezet van 1 en 2,5km. In februari vindt de laatste van de serie van vier wedstrijden plaats. Er kan worden ingeschreven voor losse wedstrijden, en heeft men met drie wedstrijden of meer meegedaan dan dingt men mee voor een plaats in het eindklassement. Voor jeugd is er ook voor de losse wedstrijden een prijsuitreiking.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.zeewolde-atletiek.nl

Advertentie