Sport

Eindejaars crossloop van Loopgroep2000 een succes

Bij camping de Tol verzamelden op zaterdagochtend 09.30 uur ongeveer 120 leden van loopgroep2000 om mee te doen aan de eindejaars crossloop voor alle leden van Loopgroep2000.

eindejaarscross Loopgroep2000

Deze jaarlijks terugkerende crossloop over de afstanden 5 en 10 km werd afgesloten met een kop erwtensoep in de kantine waar leider Henk Mentink een toespraak hield over het wel en wee van de loopgroep2000, die thans rond de 350 leden telt met naast Nunspeet loopgroepen in Zeewolde en Lelystad.

Tevens werden de trainers en vrijwilligers bedankt en in het zonnetje gezet.
Bij de verkiezing van de medewerker van het jaar was dit jaar Jan Kneppers de gelukkige. Hij heeft de contacten tussen gemeente, natuurmonumenten en staatsbosbeheer verstevigd en zich actief ingezet voor de trailruns, waarvan de eerste Tol trailrun op zaterdag 25 januari zal plaatsvinden, en de website.

Winnaars van alle leeftijdklasses van het clubkampioenschap dat gehouden werd op de 10 km kwamen op het podium. Deze formule met clubkampioenschap 10 km en de Zandenplasloop was een succes en zal ook komend jaar 2020 plaats gaan vinden, en wel op zaterdag 7 november.
Dirk van den Dool en Sieneke Ribberink kwamen als 1e op de 10 km binnen. Daarmee werd een mooi jaar afgesloten.

*Foto: Harry van ’t Veld

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie