Sport

27 augustus open hockey dag HC Zeewolde

Met de vakantie voor de deur waarbij iedereen kan genieten van elkaar thuis, op de camping, huisje of hotel in binnen of buitenland is Hockeyclub Zeewolde actief op de achtergrond om komend seizoen weer goed van start te gaan.

Zo wordt er hard gewerkt door CSC Sports aan een nieuw waterveld! Een waterveld laat de bal sneller rollen en dit heeft een positieve invloed op het spel. Het vergt een andere speeltechniek, dus alle leden hebben weer wat te leren, jong en oud!

27 augustus open hockey dag HC Zeewolde

Verder bestaat HCZ 30 jaar en zal hier voor de jeugd op de open dag aandacht aan besteed worden met een waar hockey spektakel! Van jong tot oud, kabouters, Benjamins en jongste jeugd, meiden D tot en met jongens A!  De dag wordt ondersteund door (jong) Dames 1, Heren 1 en de veteranen teams! 

Ouders, vrijwilligers, maar ook oud leden en een ieder die kennis wil maken met hockey en met onze club, is van harte welkom! 

Houd voor het programma en activiteiten onze website en social media in de gaten, www.HCZeewolde.nl of FaceBook of Instagram van Hockeyclub Zeewolde.

Advertentie