Loading...

KV Wolderwijd 2e kampioenschap op rij
2e kampioenschap op rij

Het F1 team van KV Wolderwijd speelt sinds oktober 2016 competitie en is nu al voor de tweede keer kampioen geworden in hun poule. Afgelopen zaterdag werd er weer met overduidelijke cijfers gewonnen van Oranje Zwart uit Zwolle. Onder grote publieke belangstelling scoorde de F1 ook deze wedstrijd er weer lustig op los, en ondanks het erg warme weer was het plezier en de vreugde bij de kids van de gezichten af te lezen. 18-7 stond er op het scorebord aan het eind van de wedstrijd.

De coaches Lynn, Julia en Theanne waren samen met hun spelers in een uitgelaten stemming. Na het uitreiken van de medailles en de bloemen werd het feestje voort gezet in de nieuwe kantine van KV Wolderwijd.  Uniek moment want dit team is de eerste kampioen in de nieuwe accommodatie van KV Wolderwijd.

KV Wolderwijd wil dit succes verder laten groeien en is altijd op zoek naar jongens en meisjes die ook willen korfballen. Ben jij tussen de 4 en de 8 jaar oud en wil je ook eens komen korfballen?  Dat kan op dinsdag van 17:00 tot 18:00 uur. Je bent van harte welkom.