Sport

Buurtsportcoaches starten project Wereldmeiden

De buurtsportcoaches van de gemeente Zeewolde gaan over twee weken starten met het project Wereldmeiden. Dit een maatjesproject in maatschappelijke diensttijd, waarbij meiden tussen de 14 en 28 jaar andere meiden helpen met hun inburgering in Zeewolde.

“We starten met een sportcarrousel in Het Baken”, legt buurtsportcoach en projectleider Martje van den Bosse uit. “Hierbij gaan we één keer per week samen sporten om elkaar en verschillende sporten te leren kennen. In de tweede helft van het project gaan de meiden samen sporten bij verenigingen.”

Aan het einde van het project krijgen de deelnemers een certificaat maatschappelijke diensttijd en organiseren ze samen een eindfeest of afsluitende activiteit. “Je kunt je nog aanmelden om mee te doen”, zegt Van den Bosse. “De eerste bijeenkomst zal gehouden worden dinsdag 22 november om 16.00 uur.”

Buurtsportcoaches starten project Wereldmeiden

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Martje van den Bosse, buurtsportcoach en projectleider  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06

102 55 891. “Meer informatie staat ook op onze website www.sportencultuurzeewolde.nl.”

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie