Sport

Running Bootcamp bij Zeewolde Atletiek

Zeewolde Atletiek organiseert i.s.m. René Korporaal (Switch Personal Training) een 8 weekse cursus Running Bootcamp. Door te werken in circuits van tweetallen op 1,5m kan dit uitstekend plaatsvinden met in achtneming van de maatregelen mbt Corona. Deelnemers tot 27 jaar mogen zelfs in grotere groepjes trainen.

Running Bootcamp is een afwisselende full body workout gecombineerd met samen lekker hardlopen. Als hardloper wordt je sterker, leniger en dus sneller. Kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen. Alles komt aan bod. Uitdagend, afwisselend en leuk! Passend voor iedereen die niet wegloopt voor wat extra uitdaging en op zoek is naar meer variatie in het hardlopen. Het uitgangspunt is dat je in staat bent om 5km in ongeveer 30-35 minuten te lopen. Doel is om lekker intensief op eigen niveau te trainen, en vooral blessure vrij te blijven. Oefeningen kennen zowel een light als een heavy variant en ook in het aantal herhalingen kan gevarieerd worden in intensiteit.

Cursus Running Bootcamp  bij Zeewolde Atletiek

De cursus gaat van start op dinsdag 9 maart a.s. om 19.30 uur. Als aanvulling op deze training heb je gedurende de cursus vrij toegang tot alle reguliere looptrainingen van Zeewolde Atletiek. Een perfecte combinatie met op dinsdag de full body workout, ondersteunt door (bijvoorbeeld) een conditietraining met de Pacer2 elektronische haas op donderdagavond. De trainers helpen je graag de juiste balans te kiezen. De kosten bedragen 45 euro. Naast de 8 cursusavonden is daarbij inbegrepen: vrije toegang tot de looptrainingen van Zeewolde Atletiek en een starterskit met veiligheidshesje en kortingsbonnen voor loopschoenen of -kleding. Leden van Zeewolde Atletiek ontvangen 10 euro korting. Ga voor aanmelding of meer info naar www.zeewolde-atletiek.nl. Lijkt de Running Bootcamp je nog net iets te pittig en werk je liever alleen aan je basis loopconditie. Neem ook dan gerust contact op.

Advertentie