Sport

Dauwtrappen op Hemelvaartsdag

Vogeltjes, wegspringende konijntjes. Misschien zelfs een vos of ree! De omgeving van Zeewolde is extra mooi als je het beleeft bij zonsopgang. Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei aanstaande, kan men meedoen met 'Dauwtrappen'. In de vorm van een vroege wandeling in de Stille Kern of een hardloopronde bij zonsopgang. Na afloop wordt het gezellig afgesloten met een gezamenlijk ontbijt.

Iedereen is welkom! Er wordt vertrokken vanaf het clubhuis van de atletiekvereniging (atletiekbaan, Kluunpad). Afhankelijk van de keuze tussen wandelen en hardlopen vertrekt men tussen vijf en zes uur 's ochtends. Wandelaars en nordicers vertrekken per fiets of per auto naar de Stille Kern. De hardlopers kunnen kiezen tussen 7 of 12km. De lopers van de 7km worden daarbij 'gedropt' zodat zij snel buiten het dorp zijn en halverwege kunnen aanhaken bij de 12km groep.

De kosten bedragen 5 euro per volwassene en 3,50 euro per kind, ter plaatse te voldoen. Dit is inclusief ontbijt. Een heerlijk en bijzonder begin van de Hemelvaartsdag! Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.zeewolde-atletiek.nl.

Dauwtrappen op Hemelvaartsdag
Advertentie