Loading...

Diabetes Challenge
Diabetes Challenge Zeewolde bijna weer van start

Dit voorjaar organiseert Zeewolde Atletiek voor de vijfde maal de Diabetes Challenge Zeewolde.  Diabetes Challenge is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation en heeft als doel om mensen met diabetes of overgewicht de positieve effecten te laten ervaren die beweging heeft op hun diabetes en fitheid.

Met de afsluitende landelijke Challenge op 28  september voor ogen worden de deelnemers in ruim 4 maanden begeleid naar een actief en bewegend leven. De voorbereidingsperiode bestaat uit een wekelijkse wandelbijeenkomst onder leiding van enthousiaste wandeltrainers en advies op het gebied van blessures en voeding. Zeewolde Atletiek werkt hierbij samen met o.a. Fysio Houtwal, Fysiotherapie Medisch Centrum Zeewolde en diëtisten

Meer weten over de Diabetes Challenge? Kom vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst op donderdag 4 april om 20.00 uur op het Gildenveld 37. Op 25 april wordt er gestart met de eerste wandelbijeenkomsten. Deze vinden plaats om 19.00 uur, vanaf het clubgebouw van Zeewolde Atletiek. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur en mogelijkheden kan men gedurende de voorbereidingsperiode aanvullend aansluiten bij een van de vele andere wandelmomenten die de vereniging wekelijks organiseert. Kijk voor meer informatie op www.nationalediabeteschallenge.nl/zeewoldeatletiek/, of stuur een mail naar Jolanda Olde Hengel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*Foto: Archieffoto Bas van de Goor Foundation