Sport

Zeewolde Endurance 2019 Programma definitief

Met de komst van vrijdag hoofdsponsor Rabobank is het programma van de Zeewolde Endurance 2019 inmiddels definitief.

eewolde Endurance 2019 Programma definitief

 

Triathlon for All

Op vrijdag 28 juni gaat het evenement van start met de tweede editie van de Triathlon for All. Een laagdrempelig recreatief evenement dat start met zwemmen in het Baken waarna er een kopje koffie wordt gedronken. Na de koffie volgt een gezellige fietstocht onder begeleiding van de Wieler Tour Club Zeewolde die eindigt met een lekkere lunch. Na de lunch begeleidt Zeewolde Atletiek de deelnemers op een leuke wandeltocht die eindigt op de Ravelijn bij de Finish van de Zeewolde Endurance.

Junior Challenge Zeewolde

Aansluitend op de Triathlon for All start de Junior Challenge waar scholieren van groep 8 en het voortgezet onderwijs uit de hele regio van start gaan op een korte triathlon. Ze doen dit of individueel of in een team. Met 300 deelnemers is de Junior Challenge Zeewolde een van de grootste scholieren triathlons van Nederland.

Business Relay

Met de komst van de Rabobank als sponsor wordt het vrijdag programma uitgebreid met een Business Relay en een Family&Friends Relay. Beide wedstrijden starten om 18:30 uur. In een relay doet elk van de deelnemers een korte triatlon van 250m zwemmen, 6km fietsen en 2,5 km lopen. Een leuke afstand om de sport eens uit te proberen. Alle sportieve bedrijven, families en vrienden die een leuke sportieve beleving willen meemaken dagen wij graag uit om mee te doen. Bankier je bij de Rabobank dan krijg je ook nog een leuke korting op het inschrijf geld!

NK Masters Olympische afstand

Op zaterdag 29 juni is Zeewolde net als vorig jaar het toneel van het Nederlands Kampioenschap Masters op de Olympische afstand. Nieuw dit jaar is dat aan het programma is toegevoegd een zogenaamde Middle Distance die met afstanden van 2 km zwemmen, 80km fietsen en 20km hardlopen de serieuze triatleet zeker zal aanspreken. Voor de startende triatleet en de mensen die van kort en snel houden is er de Sprint welke ook in teamverband gedaan kan worden.

Voor meer informatie kijk op onze www.zeewolde-endurance.nl. De inschrijving voor alle onderdelen is inmiddels geopend.

Advertentie