Sport

Gezelligheid, sportiviteit en smakelijke tradities komen samen bij het Oliebollen toernooi 2023!

Vrijdag 29 december is het zover: KV Wolderwijd/DYZLE  opent de deuren van sporthal de Horst voor het jaarlijkse Oliebollen toernooi. Dit hartverwarmende evenement belooft weer een avond vol plezier, sportieve uitdagingen en heerlijke oliebollen.

Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en misschien wel de felbegeerde titel “Club Kampioenschap Tienen” in de wacht te slepen? En natuurlijk, wie wil er nu niet de trotse eigenaar zijn van de wisselbeker en prachtige prijzen? Dit is je kans om te laten zien wat je in huis hebt!

Aanmelden voor de sportieve strijd
Iedereen vanaf 12 jaar is welkom om deel te nemen. Voor slechts € 3,50 per persoon ben je verzekerd van een plek in het toernooi. Dus verzamel je vrienden, familie of teamgenoten en schrijf je snel in!

Culinaire aftrap met het Stamppot Buffet
Voorafgaand aan het toernooi nodigen we je uit om deel te nemen aan ons overheerlijke ‘Stamppot Buffet’. Van 17:00 tot 18:30 uur kun je gezellig aanschuiven en genieten van verschillende soorten stamppot, perfect om op te warmen en energie te verzamelen voor de wedstrijden. De kosten voor het buffet zijn € 6,50 per persoon en voor kinderen tot 12 jaar slechts € 4,00. Liever alleen smullen? Geen probleem! Ook als je niet meedoet aan het toernooi, kun je je opgeven voor het Stamppot Buffet. Een heerlijke manier om samen te komen en te genieten van de gezelligheid en de goede sfeer.

Gezelligheid, sportiviteit en smakelijke tradities komen samen bij het Oliebollen toernooi 2023!

Na de sportieve prestaties is er ruimte voor ontspanning met een drankje in de kantine. We zorgen voor een gezellige sfeer met muziek en natuurlijk ontbreken de hapjes niet.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan het toernooi, het Stamppot Buffet of beide? Geef je dan nu op via onze website www.kvwolderwijd.nl: Aanmelden Stampotten Buffet.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een dag vol vriendschap, sport en heerlijk eten. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op het Oliebollen toernooi 2023!

Advertentie