Sport

Indrukwekkende prestaties clubkampioenschap atletiek

Ook dit jaar organiseerde de Atletiekvereniging haar clubkampioenschappen in combinatie met AV Athlos. Totaal 85 atleten reisden hiervoor naar de atletiekbaan in Harderwijk.

Op vrijdagavond begonnen de junioren en senioren al met hun meerkamp programma, op zaterdagochtend werden daar ook de pupillen aan toegevoegd. Afhankelijk van de leeftijd deed iedere atleet een meerkamp bestaande uit o.a. hordelopen, hoogspringen, verspringen, sprint, 400m, 600m, discuswerpen, speerwerpen. Er werden indrukwekkende prestaties neergezet. Niet alleen bij de jeugd, maar ook bij de senioren en masters die de Atletiekvereniging inmiddels telt onder de baanatleten. Dit ondanks het regenachtige weer.

De volgende atleten mogen zich clubkampioen 2017 noemen: Jasper van Schaik en Carina Pastoor (PupD), Lucas van Lien en Lois den Bakker (PupC), Ewoud van Schaik, Iris van Eerde (PupB), Quirijn Pastoor, Rebecca Pagee (PupA1), Araya Wolfs, Elin Buitenhuis (PupA2), Rick van der Meer en Berber Schaap (JD), Sven de Vries en Dana Buitenhuis (JC), Sam Mons (JB), Dominic Leferink (JA), Wietse Folkers (Senioren), Harry Fransen (Masters).

Naar verwachting is dit de laatste keer dat de vereniging de clubkampioenschappen buiten haar dorp organiseert. Volgend jaar verwacht de vereniging over een eigen atletiekbaan te kunnen beschikken. Kijk voor foto's en uitslagen op www.avzeewolde.nl.

Indrukwekkende prestaties clubkampioenschap atletiek
Advertentie