Sport

Introductieweken hardlopen bij Zeewolde Atletiek

Zeewolde Atletiek heeft aanbod voor verschillende soorten lopers met evenzo verschillende loopambities. Recreatief (bewust hardlopen) of prestatiegericht. Korte of lange afstanden.

Om meer mensen kennis te laten maken met het aanbod staat de maand januari in het teken van de introductieweken. Van 9 t/m 31 januari kan iedere belangstellende loper vrijblijvend meedoen met de looptrainingen. Van Bewust hardlopen tot interval- en techniektraining, een trailrun, een gezamenlijke duurloop tot running bootcamp. Maar ook een cursus starten met hardlopen hoort bij het aanbod. ‘We zien een toenemende belangstelling voor looptrainingen’, vertelt Sjoerd van Hemert hoofdtrainer bij de vereniging. ‘Uiteraard speelt het stoppen van Loopgroep2000 daarbij een rol, maar ook andere lopers zijn benieuwd naar ons aanbod.’

Introductieweken hardlopen bij Zeewolde Atletiek


Voor wie (eerst) graag meer wil weten is er op dinsdag 10 januari een vrijblijvende kennismakingsavond. Inloop 19.30 uur, aanvang 19.45 uur, in het (nood)clubhuis bij de atletiekbaan. Daarbij is geen hardloper hetzelfde. Kijk daarom op www.zeewolde-atletiek.nl en ontdek welk groep het beste bij je past en sluit aan.

Advertentie