Sport

JAM Schoolkorfbal Toernooi bij KV Wolderwijd/DYZLE

Op vrijdag 29 september is het weer tijd voor het jaarlijkse JAM Schoolkorfbal toernooi op de velden van KV Wolderwijd/DYZLE.

Het toernooi begint om 15:45 uur en de prijsuitreiking zal zijn om 18:00 uur. Het JAM schoolkorfbal toernooi wordt traditioneel georganiseerd voor alle groepen 5 van de basisscholen in Zeewolde. Maar ook dit jaar is er voor de groepen 4 ook weer de gelegenheid om deel te nemen aan dit mooie, gezellige en vooral sportieve toernooi.

Kinderen die korfbal spelen


Ter voorbereiding op dit schoolkorfbal toernooi organiseert KV Wolderwijd/DYZLE alle groepen 4 & 5 een 2 tal trainingen. Deze vinden plaats op vrijdag 15 en 22 september van 17:00 tot 18:00 uur. Ook deze trainingen vinden plaats op de korfbalvelden van KV Wolderwijd/DYZLE.

Over korfbal

Korfbal is een teamsport voor jongens en meisjes samen. Er wordt tijdens het JAM Schoolkorfbal toernooi gespeeld volgens het 4-korfbal principe: 4 tegen 4 waarbij er tijdens de wedstrijd altijd 2 jongen en 2 meisjes per team spelen.

Over hoofdsponsor JAM Nederland

Sinds een aantal jaar heeft JAM haar naam verbonden aan het schoolkorfbaltoernooi bij Korfbal Vereniging Wolderwijd in Zeewolde. Plezier beleven en respect hebben voor elkaar zijn de twee belangrijkste pijlers in de korfbalsport, die JAM van harte deelt. Elk jaar doen er bijna 40 teams mee uit de groepen 4 & 5 van de basisscholen in Zeewolde. Ruim 350 kinderen genieten van een heerlijke middag korfbal.

Korfbal Vereniging Wolderwijd bestaat ruim dertig jaar en staat bekend als een heel actieve en gezellige vereniging in het sporthart van Zeewolde. In 2023 organiseert KV Wolderwijd het schoolkorfbal toernooi voor de 27e keer! JAM ondersteunt KV Wolderwijd met plezier.

Advertentie