Sport

Kom korfballen bij de KangoeroeKlup van KV Wolderwijd/DYZLE!

Ben jij 3, 4 of 5 jaar oud en houd je van sporten en spelletjes?

Dan heeft KV Wolderwijd/Dyzle iets geweldigs voor je! KV Wolderwijd/DYZLE nodigt je uit om deel te nemen aan de KangoeroeKlup, een leuke en actieve manier om kennis te maken met korfbal.
Elke zaterdagochtend van 9:30 tot 10:30 uur ben je van harte welkom op hun sportvelden op sportpark de Horst.

kinderen op de korfbal velden van KV Wolderwijd met een trainster

De eerste vier keer kun je gratis meedoen. Bevalt het je? Dan kun je gemakkelijk lid worden.

Wat is de KangoeroeKlup?

De KangoeroeKlup is een sportieve club voor jongens en meisjes van 3, 4 en 5 jaar oud. Onder leiding van ervaren trainers en trainsters bieden we alle kinderen de mogelijkheid om lekker te bewegen, gezellige spelletjes te doen en samen een beetje te korfballen.

Waarom korfbal?

Korfballen is niet alleen leuk, maar ook ontzettend goed voor je! Het helpt je om je motorische vaardigheden te ontwikkelen, je leert samenwerken en het is een geweldige manier om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken. En het allerbelangrijkste: je hebt ontzettend veel plezier!

Kom jij ook?
We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij de KangoeroeKlup! Meld je aan via de Proeftraining KangoeroeKlup pagina op de website. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op. Je kunt bellen op 06-33334580 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie