Sport

Korte cursus verbeteren looptechniek

Hardlopen is meer dan de ene voet voor de andere zetten. Houding, voetplaatsing en bijvoorbeeld rompstabiliteit spelen allemaal een rol in een efficiënte en comfortabele loopstijl.

Tijdens de cursus +Looptechniek wordt gewerkt aan het verbeteren van je loopstijl. Met een goede loopstijl voorkom je niet alleen blessures maar leg je ook een belangrijke basis voor ‘sneller’ en ‘verder’ hardlopen.
Deze kortdurende cursus bestaat uit 6 avonden. Na een gecombineerde theoretische en praktische introductie op de eerste avond gaan de trainers van Zeewolde Atletiek 5 avonden lang met je aan de slag op de atletiekbaan. Aan de hand van diverse thema’s wordt er gewerkt aan ieders looptechniek en ontvang je handvaten en praktische tips om blijvend aan je techniek te werken.

Korte cursus verbeteren looptechniek

De cursus +Loopscholing is geschikt voor zowel startende als gevorderde hardlopers. Een basis sportconditie is voldoende.
+Loopscholing gaat van start op woensdag 9 november om 19.30 uur, op de atletiekbaan. De kosten voor deze cursus bedragen 47,50 euro. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Aanmelden kan via www.zeewolde-atletiek.nl. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Sjoerd van Hemert: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie