Sport

KV Wolderwijd boekt eenvoudige zege in 1e thuiswedstrijd

KV Wolderwijd pakt in de tweede wedstrijd van het seizoen eenvoudig de winst op De Corvers en heeft een primeur: De 3 zusjes Links speelden voor het eerst allen in hetzelfde team.

Anneleen, Theanne en Mirthe, oftewel 'De zusjes Links' speelden voor het eerst samen in 1 team en waren ook nog eens verantwoordelijk voor 5 van de 17 doelpunten.

De wedstrijd begon onder perfecte omstandigheden, een lekker zonnetje, en weinig wind. Bij Wolderwijd zat de laatste wedstrijd nog fris in gedachte, en het was dan ook zaak om snel en soepel te gaan scoren om zodoende een snelle voorsprong te pakken. Dat gebeurde in de eerste paar minuten dan ook, alleen stokte de doelpuntenmachine alweer snel. De rust werd dan ook bereikt met slechts 3 punten voorsprong op 9-6. De wedstrijd eindigde uiteindelijk met 17-12.

De zusjes Links

Tweede helft

In de tweede helft waren de acties beter en mooier, waren er vele kansen, alleen was de productiviteit nog niet zoals gewenst. Even zelfs dreigde De Corvers zelfs op 2 punten te komen maar dat lieten de spelers van Wolderwijd uiteindelijk niet toe. Volgende week staat er weer een nieuwe, onbekende tegenstander op papier: Stormvogels in Uitgeest.

De doelpunten in deze wedstrijd waren van Matthijs (6x), Rick (4x), Anneleen en Theanne (2x), Mirthe, Irissa en Bas (1x).

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie