Sport

Laatste diploma-uitreiking in oude zwembad

Op vrijdag 28 augustus reikte wethouder Ewout Suithoff de laatste zwemdiploma’s uit in Het Baken. Met de bouw van het nieuwe zwembad in zicht, heeft team Het Baken alles op alles gezet om nog zoveel mogelijk kinderen hun zwemdiploma te laten halen. De wethouder sprak dan ook zijn waardering uit voor het team. Ondanks de coronamaatregelen met een sluiting van 9 weken en de voorbereiding op de nieuwbouw, is het de medewerkers toch gelukt om ruim 200 kinderen in de laatste drie maanden te laten afzwemmen.

Volgende week staat het team nog klaar voor de laatste doelgroeplessen. Dan gaat het zwembad na 30 jaar dicht en begint naar verwachting de sloop medio oktober om plaats te maken voor een nieuw zwembad.

Laatste diploma-uitreiking in oude zwembad

Dronten en Nijkerk

Tijdens de nieuwbouw wordt voor de verschillende soorten zwemles uitgeweken naar het Aat de Jonge-zwembad in Dronten en het Jaap van der Krol-bad in Nijkerk. Voor vragen of informatie blijft het team bereikbaar via het vertrouwde telefoonnummer 036-52293979 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Even een paar cijfers

In de afgelopen 30 jaar hebben veel Zeewolder kinderen hun zwemdiploma’s in Het Baken gehaald. Maar ook voor de zogenoemde doelgroeplessen, zoals aquarobic, warm water-zwemmen, aquavaria e.d., kwamen velen naar het zwembad.

Aantal bezoekers: 1,2 miljoen
Aantal afzwemmers: 13.500

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie