Sport

Own the Spot op 4 september

Skatepark tour Own the Spot gaat weer van start; echter dit jaar wel in een aangepaste vorm. De tour voor skateboarders, inliners, BMX'ers en steppers gaat nu langs ‘slechts’ twee Flevolandse skateparken. Het eerste event is vanwege het slechte weer uitgesteld, maar staat nu gepland op vrijdag 4 september in Zeewolde (Kluunpark). Het tweede event vindt plaats op zondag 13 september in Almere (Evenaar).

Door de coronamaatregelen zijn er dit jaar helaas twee in plaats van zes evenementen. Samen met de partners is hard gewerkt aan een ‘coronaproof’ evenement. De weersvoorspellingen voor het eerste event in Zeewolde waren helaas slecht, waardoor het niet verantwoord is om Own the Spot Zeewolde door te laten gaan. Om deelnemers niet teleur te stellen is er snel geschakeld met alle betrokkenen en gaat het event alsnog door op vrijdagavond 4 september in Zeewolde.

Own the Spot op 4 september

Een mooie aftrap van de tour!
De twee events bestaan uit een contest met daarnaast leuke activiteiten voor zowel deelnemers als publiek. Zo kunnen de deelnemers dit jaar bijvoorbeeld een graffiti workshop volgen, een hoodie of T-shirt laten bedrukken en deelnemen aan een toffe urban hockey clinic.
Tijdens de contests laten deelnemers hun beste trick zien op de verschillende obstakels in het park. Het event is voor zowel beginners als ervaren deelnemers. Voor iedereen zijn mooie prijzen te winnen: van kleine gadgets tot bijvoorbeeld kleding van bekende merken. Ook de minder ervaren deelnemers zijn van harte welkom!

Agenda

Deelname aan de skatepark tour is gratis. In tegenstelling tot de voorgaande edities is vooraf online inschrijven verplicht. Kijk voor meer informatie op www.sportflevo.nl/owntespot.
• Vrijdag 4 september om 17.00 uur - Zeewolde - Kluunpad
• Zondag 13 september om 12.00 uur - Almere - Evenaar

Samenwerking

De side-events in Zeewolde worden georganiseerd door URBN Village en de Koninklijke
Nederlandse Hockey Bond (KNHB). De organisatie waardeert de (lokale) samenwerking en de inzet van de tientallen enthousiaste vrijwilligers. Ook dit jaar helpen zij de organisatie met het tot een succes maken van Own the Spot.
Like de fanpage www.facebook.com/ownthespot of volg de skatepark tour op www.instagram.com/own_thespot. Own the Spot Flevoland wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Provincie Flevoland en georganiseerd in samenwerking met de gemeenten, lokale sport- en welzijnsorganisaties en Sportservice Flevoland.

Deel dit bericht via socialemedia of WhatsApp
Advertentie