Sport

Loopcoaching op afstand

De paden, dijken en bossen nodigen meer dan ooit uit om te gaan hardlopen. Vrijheid, je longen volzuigen met zuurstof, een zonnetje of worstelen met de wind en dan voldaan weer thuis komen. Hardlopen doet iets met je. Begrijpelijk dat juist nu mensen de hardloopschoenen aantrekken en er op uit gaan. Zowel starters, oud-gedienden als ervaren lopers.

Uit ervaring weten we dat begeleiding cruciaal is voor langdurig loopplezier en om blessures te voorkomen. Coaching op intensiteit, loopstijl maar ook een goede warming-up is van groot belang.
Een loop-app kan je een schema geven, maar geeft geen feedback. Daarom biedt Zeewolde Atletiek loopcoaching op afstand. Ervaren looptrainers helpen je met een persoonlijk schema, oefeningen en feedback. Met oog voor je startniveau en je weekindeling. Communicatie gaat zoals jij dat wilt, via Whats-app, mail of videobellen. Je ontvangt iedere week twee nieuwe loopopdrachten die je zelfstandig kunt uitvoeren. Mochten de beperkingen met betrekking tot Corona weer worden verruimd dan kun je je eventueel aansluiten bij een van de vele trainingsgroepjes.

Loopcoaching op afstand

Starters maar ook ervaren hardlopers zijn van harte welkom. De trainers passen de schema's en begeleiding aan op jouw startniveau en doelen. Of je nu wilt hardlopen om je fit te voelen, als onderhoud voor een andere sport of juist om sneller te worden. Samen met de trainers werk je hier naartoe. 

De kosten voor deze coaching op afstand bedragen 15 euro per vier weken, waarbij 2-3 contactmomenten per week. Per blok van vier weken kun je beslissen of je door wilt gaan ja of nee. Kijk voor aanmelding of meer informaties op www.zeewolde-atletiek.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie