Sport

Meld je aan voor de gratis basis EHBO sportcursus

SportZ zet zich in voor het versterken van de sport. Ze helpen bij projecten en organiseren bijvoorbeeld de Basis EHBO Sport-cursus. De cursus bestaat uit een online training van ongeveer 4 uur en een praktijkavond van 4 uur. SportZ gebruikt hiervoor het uitvoeringsbudget Lokaal Sportakkoord, dus er zijn geen kosten voor deelnemers. Bovendien krijgt elke sportaanbieder, waarvan minstens één trainer of kaderlid de cursus afrondt, een goed gevulde Sport-EHBO kit.

Eerst wordt de interesse gepeild en dan worden de cursusmomenten vastgelegd. SportZ vraagt sportaanbieders naar hun interesse voordat ze het aantal cursusplaatsen bepalen en cursusmomenten plannen. Op basis van de resultaten maken ze afspraken met de cursusaanbieder en plannen ze de cursusdata in. De inschrijving wordt dan geopend. De cursusavonden vinden plaats in de eerste maanden van het nieuwe jaar.

ehbo'er ontfermt zich over speler op het gras veld

Alle sportaanbieders en scholen zijn welkom om mee te doen. Als organisaties het interesseformulier vóór 26 december invullen, hebben ze voorrang bij de inschrijving. Het formulier en meer informatie zijn te vinden op www.sportz-zeewolde.nl.

Advertentie