Sport

Nieuwe voorzitter voor Tennisvereniging de Punt

Koop van der Wier is sinds kort de nieuwe voorzitter van Tennisvereniging De Punt. Hij volgt hiermee Wim Nijhoff op. Wim heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om van alle toernooien een succes te maken en om de club goed door de coronatijd heen te krijgen. Bovendien zijn diverse teams in zijn periode kampioen geworden.

Met de komst van Koop van der Wier ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën. Maar niet alleen ideeën van hem natuurlijk, ze komen vooral vanuit de leden. Zo zullen in 2024 bijvoorbeeld vaker eendaagse toernooien worden georganiseerd en worden de activiteiten voor de jeugd uitgebreid. Zelf is Koop pas op 54-jarige leeftijd gaan tennissen. Hij is nu enkele jaren verder en geniet zowel van de speelavonden bij de vereniging als van de diverse competities en toernooien. Ook andere gezinsleden van Koop zitten op tennis. Dat tennis een sport is voor iedereen en alle leeftijden, weet hij dus uit eigen ervaring.

Koop van der Wier is sinds kort de nieuwe voorzitter van Tennisvereniging De Punt

Voor iedereen die in 2024 meer wil gaan bewegen en daarbij denkt aan tennis heeft De Punt een aantrekkelijke ‘goede voornemens actie’. Zo maakt u meteen werk van uw goede voornemens! Je hoeft (nog) geen geoefende sporter te zijn om één of meerdere keren per week heerlijk in de buitenlucht een balletje te slaan.

Op zaterdag 30 december vanaf 13.00 uur sluit TV De Punt het jaar af met een middag vol tennis, oliebollen en gezelligheid. Mocht u in de gelegenheid zijn, dan kunt u langskomen om nader kennis te maken met Koop en de gezelligste tennisvereniging van Zeewolde. Meer informatie is natuurlijk ook te vinden op de website van TV De Punt: www.tvdepunt.nl

Advertentie