Sport

Mini Marathon meer dan lopen

Op zaterdag 20 mei organiseert AV Zeewolde, samen met de Lions Club, de 9e editie van de Mini Marathon. Een feestelijk loopfestijn met de start en finish in het centrum van Zeewolde.  Voor iedereen is een passende afstand. Van 1,1km voor de jeugd vanaf 4 jaar tot en met 4,2km voor de oudere jeugd en ouder. Natuurlijk is er dit jaar ook een categorie voor deelnemers met een beperking, want lopend, wandelend of rollend; iedereen doet mee en voor iedereen is er een prachtige finish-medaille.

Meedoen aan de Mini Marathon is dubbel feest. Niet alleen vanwege de prachtige finish-medialle die iedere finisher ontvangt, maar op vertoon van je startnumm

Mini Marathon meer dan lopen alleen

er ontvang je bovendien o.a. een gratis ijsje bij Twillight en ook het FlevoCafe staat klaar met een lekkere traktatie. 
Door mee te doen beleef bovendien je niet alleen zelf een leuke sport- en beweegmiddag, maar help je (andere) kinderen om beter te kunnen bewegen. De opbrengst komt dit jaar namelijk ten goede aan Speel-o-theek Ketelbinkie. Met de opbrengsten kan de Speel-o-theek speelgoed aanschaffen speciaal gericht op het ontwikkelen van de motoriek.

De eerste afstand start om 13.00 uur, start en finish zijn op het Kerkplein in Zeewolde. Meedoen kost € 3,50 per deelnemer als je voor-inschrijft, of € 4,50 bij na-inschrijving ter plaatse. Kijk op www.minimarathon-zeewolde.nl voor meer informatie en aanmelding.

Advertentie